Rólam

KÜLDETÉSTUDAT

Mélyről jövő és erős küldetéstudat vezérel, az emberi fejlődés szolgálatát életem szerves részének tekintem. Rengeteg örömöt találok a munkámban: szeretek tanúja lenni a kliensek jelentőségteli felismeréseinek, „aha élményeinek”; és nagyon élvezem, amikor facilitálhatok egy intenzív és érdekes csoportos beszélgetést az önismereti workshop-okon vagy túrákon. Hálás vagyok azért, hogy a kreativitás is nagy mértékben megvalósulhat a munkámban, kitartóan szervezem különböző típusú pszichológiai foglalkozásaimat, és őszintén hiszem, hogy azok hozzájárulnak a belső harmónia és stabilitás megőrzéséhez. Az egyéni boldogság és boldogulás segítése mellett kiemelt értéket képvisel számomra a közösségfejlesztés, az emberi együttélés és együttműködés támogatása.

PSZICHOLÓGIAI VÁLLALKOZÁSOM: TANÁCSADÁS – WORKSHOPOK – TÚRÁK

4000 óra egyéni pszichológiai tanácsadás – az elmúlt 10 évben nagyon sokan fordultak hozzám személyes elakadásuk rendezése céljából, magánpraxisomat 2014-ben alapítottam.

250 önismereti workshop – 2017-től kifejezetten foglalkozom a társkeresés lélektanával, az elmúlt 6 évben számtalan módon feldolgoztam a randizás témáját, a magánpraxisban is egyre többen keresnek meg pártalálási nehézségekkel.

120 önismereti túra – 2017-ben dolgoztam ki az „önismereti túra” koncepcióját, melynek során az önismereti tanulást ötvözzük az erdőjárás pozitív hatásaival. A növekvő érdeklődésnek köszönhetően bővítést tervezek mind a túravezetés, mind az önismereti témák, helyszínek tekintetében. Emellett 2024-től érkeznek a többnapos túrák, táborok, elvonulások.

EGYÉB SZAKMAI TAPASZTALATOK

2017-2019 között részmunkaidőben iskolapszichológusként dolgoztam a XX. kerületi Kossuth Lajos Gimnáziumban, ahol jelentős tapasztalatokat szereztem a középiskolás korosztállyal.

Kollégáimmal 2012-ben létrehoztuk a BRAND Közhasznú Alapítványt, melynek égisze alatt többek között fogyatékossággal kapcsolatos érzékenyítő foglalkozásokat tartottam budapesti és pest megyei iskolákban.

2009-2015 között rehabilitációs területen dolgoztam (Szempont Alapítvány 2009-2011, Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal 2012-2015). Emellett pszichológia szakos tanárként oktattam gyógypedagógiai asszisztens tanulókat OKJ-s képzésben (META- Don Bosco Szakközépiskola 2013-2017).

TANULMÁNYOK

2025 VIKOTE Sémakonzultáns képzés (tervezett)

2012- től több száz óra sajátélmény tapasztalat szerzése egyéni tanácsadásban, meditációs tanfolyamokon és elvonulásokon.

2009 ELTE-PPK Pszichológia MA

2009 ELTE-PPK Pszichológia szakos tanár

Pálosi Adrienn, pszichológus (érdeklődés, bejelentkezés: adrienn.palosi@gmail.com)